Telefon 43  43  37  76

Hvis du ønsker tilbud på en El-opgave, rådgivning eller anden hjælp kan du udfylde formularen eller ringe mellem kl. 8.00 og kl. 15.00

Navn
Telefon
Virksomhed / Selskab

 
E-Mail
Bemærkninger, opgave der ønskes løst.
Kode
Indtast ovenstående spam kode
top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Den Classenske Legatskole

El og CTS til totalrenoveret skole

Med en CTS-løsning i bygningen skabes der et overblik og komfort samtidigt med der opnås en energibesparelse, der er sundt for miljøet og budgettet. ENCO A/S – EL er med dig hele vejen.

Vi har netop været til aflevering på Den Classenske Legatskole der i 2018 har gennemgået en totalrenovering.

ENCO A/S – EL var totalentreprenør på El og CTS. Som en del af entreprisen leverede overvågning og styring af ventilations- og varmeanlæg.

Gennem samarbejde med blandt andre bygherre og driftspersonale kunne vi tilbyde den helt rigtige løsning med automatiske scenarier samt muligheden for manuel overstyring af ventilation og varme.

Den elektroniske centralstyring kan tilgås gennem computer, tablet og telefon med en overskuelig datavisning. Det medfører en energioptimering da alt er behovsstyret så varmen ikke som standard står på maksimum, med mindre der er behov for det. Derved undgås unødigt energiforbrug.

Som en ekstra energieffektivisering er ventilationssystemet designet til at genbruge varmen fra den forurenede luft. De etablerede filteralarmer gør driftspersonalet opmærksomme på når filterne er tilstoppet og skal udskiftes så anlægget ikke over forbruger strøm for at kompenserer.

Indeklimaet tager et betydeligt spring frem med det nye system idet anlægget sikrer at luftkvaliteten overholder de nyeste gældende krav.

Sikkerheden i bygningen øges ved hjælp af ventilationsanlæggets brandalarmer der stopper anlægget i tilfælde af brand.

Det har været en spændende og givende opgave.
Hovedkontor:
Erhvervsvej 18
2600 Glostrup
Tel.: +45 4343 3776
Næstved
Tel.: +45 4343 3776
Hvidovre
Tel.: +45 3678 1525
email@ah-el.dk
Greve
Tel.: +45 4019 5686
swp@enco-el.dk
Køge
Tel.: +45 2840 2335
mos@enco-el.dk
Humlebæk
Tel.: +45 4919 0406
info@amstrup-el.dk